Oferte personalizate în funcție de proiect - 0371 239 676 / 0765 809 609 luni-vineri 09:00 - 18:00 office@depo-online.ro

Tablă fălțuită cupru

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Aurubis a dezvoltat o serie de tratamente aplicate in fabrica pe suprafata, pentru a oferi cuprului diferite etape de oxidare si patine. Procesele folosite sunt foarte asemanatoare cu cele care au loc in mediul inconjurator si utilizeaza compusi minerali pentru cupru. In esenta, se formeaza o nuanta care apare oricum in mediul inconjurator, sub actiunea factorilor atmosferici, insa fara a afecta integritatea si calitatea de exceptie a cuprului Aurubis.

Suprafetele Aurubis includ diverse nuante de verde sau albastru patinat si maro pre-oxidat. Deasemenea, sunt disponibile si nuante aramii sau aurii. Toate suprafetele sunt parte integranta a materialului de baza. Pentru oricare din suprafete, patina naturala isi va face efectul cu trecerea timpului, in functie de factorii atmosfericii si de nivelul de poluare. Toate tipurile de cupru de la Aurubis se livreaza cu folie de protectie.

Grosimi disponibile: 0.5 - 1.5 mm
Latimea maxima: 1000 mm
Ambalare: foi sau rulouri

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!