Oferte personalizate în funcție de proiect - 0371 239 676 / 0765 809 609 luni-vineri 09:00 - 18:00 office@depo-online.ro

FOLIE ANTICONDENS

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Riwega este o companie de referință în sectorul materialelor pentru acoperișuri și fațade. Se remarcă pe piață europeană prin standardele înalte de calitate a membranelor pentru acoperișuri (membrane de difuzie, anticondens, de control vapori sau hidroizolante), precum și pentru o gama cuprinzătoare de accesorii pentru ventilație, protecție, etanșare și siguranță pentru acoperișuri și fațade.
Riwega a fost înființată în 1998 de doi antreprenori italieni care au avut în comun același obiectiv: importantă locuirii în case sănătoase, confortul și eficientă energetică. Aceste concepte au condus rapid către dezvoltarea unei game complete de folii și accesorii pentru acoperiș.
Astăzi, activitatea de baza a companiei este reprezentată de producerea în fabrică din Germania a unor membrane și folii de ultima generație pentru acoperișuri și fațade, precum și investiții majore în cercetare și dezvoltarea continuă a unor soluții inovatoare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!