Zaharul brun, melasa si aroma naturala de slanina afumata sunt perfect amestecate cu piper negru pentru a crea gustul deosebit al sosului Stubb's Smokey Brown Sugar.
Acest sos nu contine gluten sau sirop de porumb bogat in fructoza. Poate fi servit cu pui, coaste sau carne de vita.
Atunci cand Stubb si-a deschis propriul restaurant Texas Bar-B-Q in 1968, el a servit o farfurie din ceea ce el a numit „Dragoste si fericire“. Dedicarea lui Stubb pentru meseria sa a fost ceea ce l-a distins cu adevarat. Acesta a afumat carne la perfectiune si a facut sosurile sale de la zero, iar dupa ce prietenii l-au indemnat sa-si imbutelieze sosurile si sa le vanda, el a dat curs sfaturilor, umpland cu sos sticle goale de whiskey si folosind ardei Serrano pe post de dopuri. N-ar mai trebui sa ne miram ca oamenii il percep ca pe o figura legendara.
Ingrediente:
Instructiuni: Agitati inainte de a turna sosul peste alimente si depozitati-l in frigider dupa deschidere.