Gama de aschii de lemn de la Landmann ii permite pasionatului de gratare in aer liber sa adauge arome deosebite alimentelor gatite pe orice tip de gratar cu carbuni sau gaz. Adaugati o mana de aschii de lemn la carbuni sau brichete chiar inainte de a pune alimentele pe gratar sau pur si simplu puneti-le intr-o tava pe care o asezati peste arzatorul cu gaz. Pentru rezultate optime, gatiti cu capacul gratarului inchis sau, la modul ideal, folositi o afumatoare. Deoarece pungile pot fi resigilate, puteti folosi doar atatea aschii cate sunt necesare o data. Utilizarea aschiilor de lemn nu presupune niciun fel de complicatii si va adauga noi arome mancarii si un plus de divertisment experientei dvs. la gratar.
Pot fi folosite pe orice gratar cu capac sau cu afumatori. Pur si simplu tineti la inmuiat in apa aschiile de lemn timp de cateva ore sau, de preferinta, peste noapte, scurgeti-le bine si adaugati-le direct pe carbunii incinsi sau in cutia de afumare, pentru a conferi o aroma extraordinara alimentelor. In general, cu cat aroma lemnului este mai puternica, cu atat timpul de afumare se recomanda sa fie mai scurt, si invers. Pentru rezultate si mai bune, turnati apa in care ati inmuiat aschiile de lemn in tava de scurgere a grasimilor in loc sa o aruncati. Folositi aschii umede pentru o aroma mai intensa sau aschii uscate pentru un gust mai rafinat, observatie valabila pentru toate tipurile de carne, peste si legume
Bucatelele din lemn de hickory ofera o aroma intensa de fum mancarii la gratar. Acest produs se potriveste foarte bine cu carnea de vita, miel, carnea de porc si cu vanatul. Dati carnii si pestelui acea aroma distincta de fum, pe care numai aceste aschii de lemn o pot oferi. Ofera un gust de fum carnii, hamburgerilor, pestelui, branzei samd de pe gratar.
Simplu si gustos aceste aschii adauga o aroma noua, subtila experientei dumneavoastra la gratar. Se presara peste carbunele incins, uscate sau inmuiate, pentru a adauga o aroma gustoasa de fum. Sunt compatibile chiar si cu gratarele cu gaz, dar in acest caz, aschiile ar trebui puse intr-o cutie de afumat.